Theaterroute

Oeverloos Theaterroute 2017:
Oeverlevens

Oeverlevens is een dromerige theatervoorstelling over het begin en het einde. En alles daar tussen. Dat daar tussenin, noemen we voor het gemak ‘het leven’. Volgt u ons?
U gaat het leven bekijken door de ogen van mensen die dat leven leven. Mensen zoals u en wij. Op zoek naar geluk. Dat leven dat geleefd wordt blijkt een aaneenschakeling van ontmoetingen, liefdes, vallen met spijt, hoopvol weer opstaan, van kleine keuzes met gevolgen voor altijd en van onopgemerkte dromen.

Het kan vriezen, het kan dooien. Linksom of rechtsom.
En toch, het gaat altijd één kant uit.

Oeverlevens
neemt het publiek mee op een theatraal avontuur, wandelend langs tien locaties aan de dijk bij Oijen. Oeverlevens wordt uitgevoerd door meer dan 40 amateurspelers, ondersteund door professionele acteurs en musici.

Credits

Letizia Rompelberg, artistieke leiding / concept / regie
Letizia Rompelberg is een bevlogen theatermaker en werkt als regisseur, actrice en/of projectleider aan theaterprojecten die middenin de samenleving staan. Zij doet dit meestal onder de vlag van haar Theatergroep Hertog Zout. Haar werk gaat altijd over de onvolkomen mens, die het maar blijft proberen, over prutsers en helden. Kenmerkend is haar liefde voor sociaal engagement, haar gedetailleerd oog voor menselijk gedrag en haar open houding in regie. Te vinden op festivals, in theaters, voor het onderwijs, of het allerliefst; op locatie.
www.hertogzout.nl 

Wim Wijnakker, concept / script / regie / toneelbeeld
Met gedrevenheid en vakmanschap werkt Wim met professionals en amateurs vanuit haar bedrijf The art of Imagery.  Zij staat garant voor prachtig beeldwerk, aansprekende teksten en integere begeleiding. Haar werk blijkt zowel in open lucht aan de rivier als in het fantastische Amsterdamse Concertgebouw te floreren. Opdrachtgevers zijn o.a. Literair Theater Close Up, Elsa van Brabant, Engelandvaarders, Theaterplan, Compagnie Onder de Appelboom, e.a.
Als coach werkt Wim voor Chaja en in individuele trajecten.
Haar devies: beweeg voorbij vanzelfsprekendheden en til dan elkaar de hoogte in.
Haar hobby: Trammelant Theater
info: wijnakkerimagery.nl

Paul Gelsing, muziek
studeerde piano en koordirectie. Hij is sinds 2009 actief als componist op hele diverse terreinen. Zo schreef hij in opdracht een kinderopera, orkest-, koor- en ensemblestukken, muziek voor theatervoorstellingen en de soundtrack voor een natuurdocumentaire. Hij ontving verschillende compositieprijzen op het gebied van o.a. muziek voor strijkkwartet, voor gemengd koor en voor kamermuziekensembles.
 Paul is artistiek leider van Stichting OssiaMusica, die zich inzet voor eigentijdse klassieke muziek. Onder die vlag organiseerde hij in 2014 en 2015 het meerdaagse festival ‘New meets Newer.’
www.ossiamusica.nl

Mieke de Jong, choreografie
is in 2012 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie. Sinds 2010 is zij choreografe bij Stichting Oss Cultureel. Dansdocent bij balletschool Dimphy, choreografe van de musicalproducties op het Titus Brandsma Lyceum. Zang- en dansdocent bij Theaterhuis Joris. Verder verzorgt zij o.a. workshops op basis- en middelbare scholen en begeleidt zij diverse projecten.

Oeverloos Menu

9 months ago

Oeverloos Theaterroute

2017 was het jaar van de tweede editie van Oeverloos Theaterroute van Stichting Oss Cultureel! Nagenieten geblazen met dit impressie filmpje van 412tv! ...

View on Facebook

11 months ago

Oeverloos Theaterroute

We kijken graag nog even terug op het weekend van 2 & 3 september met de prachtige foto's van Kreutzer Fotografie! ...

View on Facebook

1 years ago

Oeverloos Theaterroute

Een mooie terugblik op afgelopen weekend door Kreutzer Fotografie! ...

View on Facebook