DE OSSE BELOFTES
9+10 OKT IN HET OSSE CENTRUM

WAT MAG JE VERWACHTEN

De avond start om 18.00 met een diner. De eerste voorstelling begint om 20.00 uur, de tweede om 21.00 uur. Tussendoor wissel je te voet van locatie in het centrum van Oss. Het verrassende is dat je van tevoren niet weet waar je naartoe gaat en welke voorstellingen je gaat zien.
Je kunt de volgende keuze maken:

  • een avond lekker eten en twee optredens voor 45€ excl. drankjes
  • VIP: een avond *superdeluxe* eten en twee optredens voor 65€ excl. drankjes
  • Kies je liever je eigen cultuurmaker, dan kun je ook losse tickets bestellen voor €10 per stuk.

* Wees er snel bij! Iedereen die een kaartje voor een compleet avondje uit koopt, maakt kans op de pre-voorstelling van Robin Borneman op dinsdag 6 oktober. Dit is tevens de enige kans om hem te zien tijdens Cultuurklunen. Op 9 & 10 oktober is Robin Borneman er niet bij.

CORONAPROOF

Iedereen die niet uit één gezin komt moet op anderhalvemeter van elkaar zitten. Vandaar dat we vooraf reserveren, iedereen vaste plaatsen geven en er zo weinig mogelijk andere mensen door de ruimte lopen dan de medewerkers van de horecagelegenheid zelf. Wij hebben alle restaurants verzocht om zich te allen tijde te houden aan de RIVM richtlijnen tijdens Cultuurklunen.

VOOR WIE

Met z’n twee, met vrienden of collega’s
Cultuurklunen is bij uitstek de gelegenheid om eindelijk weer eens een avondje uit te gaan. Je zit met z’n tweeën aan een tafel en geniet van twee voorstellingen. Je hebt de keuze uit een avond uit voor €45 of voor €65 (VIP) per persoon. Dat is inclusief diner en twee keer een voorstelling. Tussendoor wissel je van locatie. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je waar je de avond gaat starten.

Met familie
De meeste voorstellingen zijn bij uitstek geschikt om met het gezin of met familieleden naartoe te gaan. Van jong tot oud dus. Je hebt de keuze uit de avond uit voor €45 of voor €65 (VIP) per persoon. Dat is inclusief diner en twee keer een voorstelling. Tussendoor wissel je van locatie. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je waar je de avond gaat starten.

Vandaag opnieuw in gesprek met culturele professionals in Oss. Zeer inspirerend! Sterker nog, dit blijven we gewoon doen vanaf nu eens in de zoveel tijd 😃

Met Joris Brukx, Astrid Radoes, Dimphy van Alphen, Peter van Aar, Sjack Esmyer, en onze zakelijk & artistiek leider Marjolein Buijs.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Stichting Oss Cultureel

"Keent en water, dat hoorde gewoon bij elkaar. Het was soms best, ja dreigend. Je kon geen kant uit. Moet je je voorstellen, dat was een kilometer water hè. Je zat gewoon gevangen."
----> Wim de Kleijn, Keent

"De meiden zaten bij de korfbal, de jongens bij de voetbal.
De vlag ging uit als er een baby geboren was, want dan kon de school open blijven."
----> Annelies Brands, Overlangel (nu woonachtig in Oss)

Marjolein belde Wim, aangekomen voor het interview, terwijl zij op zijn erf omsingeld stond door drie pauwen. Wim kwam haar tegemoet. Nadat de pauwen een andere weg hadden gekozen, verzuchtte Wim hoofdschuddend "Stadsmeske..."😄

De voorbereidingen voor het script van Oeverloos Theaterroute op Keent zijn van start gegaan. Bedankt voor deze bijzonder mooie eerste gesprekken Annelies Brands en Wim!
... See MoreSee Less

View on Facebook

👉 Check dit fijne initiatief! Meer weten over het nieuwe Cultuurfonds? Schrijf je in voor één van de infosessies 📝Heb je een mooi idee of project dat je graag wilt organiseren om de amateurkunst te vernieuwen of te verstevigen? Het nieuwe Cultuurfonds Amateurkunst van de Gemeente Oss kan je daarbij helpen!

Op 2, 3 en 4 november vindt er elke dag een speciale digitale infosessie plaats. Meer weten over het fonds of alvast een idee delen met een culturele organisatie? Meld je dan aan voor één van de infosessies via cultuurfonds@oss.nl. Breng jouw idee tot leven met hulp en begeleiding van een professionele organisatie in jouw vakgebied! 😄

✅ De culturele instellingen: Muzelinck Oss, Bibliotheek Oss, Museum Jan Cunen, Groene Engel en theater De Lievekamp.
ℹ️ Meer informatie via: www.oss.nl/cultuurfonds/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Speciale voorkeur
Kies je liever je eigen cultuurmaker, dan kun je ook losse tickets bestellen voor €10 per stuk. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je wat de locatie zal zijn.

Horecalocaties

Sponsoren en vrienden

Subsidies

Sponsoren

Supervrienden

Modehuis ter Horst van Geel

Vrienden

van der Aa Financieel AdviseursAcket drukkerij kartonnageArdagh Metal Beverage Netherlands BVBaaijens Meesters in MetaalBossbloemenBové Draadproducten BVBrabant Accountants en BelastingadviseursDe Bakkers LamersDe Bresser SchilderwerkenCity HotelVan Dijk Bouw en TechniekDRT VloerenHarrie van Erp BVEscudero Management ConsultantsFSV Accountants + Adviseurs B.V.Geurts Technisch Adviseurs BVHendriks FacilitairHoutind. & Handelsmij. Noord-BrabantJosina BloemenKampert-NautaHuiskes KIA & Mitsubishivan der Krabben ParticipatiesKusters Experts in Precision PartsMarijnissen Juwelier-HorlogerMosmans Bodem B.V.PadifoodPinkse Philips Huberts Notarissen Princen GroupPVG Holding B.V.Rösler Benelux B.V.Seuren Van der Vlies & Van HeijnsbergenSlagerij A. ZeegersTijssen Elektro BVVice Versa Transporten B.V.WIRO