DE OSSE BELOFTES
9+10 OKT IN HET OSSE CENTRUM

WAT MAG JE VERWACHTEN

De avond start om 18.00 met een diner. De eerste voorstelling begint om 20.00 uur, de tweede om 21.00 uur. Tussendoor wissel je te voet van locatie in het centrum van Oss. Het verrassende is dat je van tevoren niet weet waar je naartoe gaat en welke voorstellingen je gaat zien.
Je kunt de volgende keuze maken:

  • een avond lekker eten en twee optredens voor 45€ excl. drankjes
  • VIP: een avond *superdeluxe* eten en twee optredens voor 65€ excl. drankjes
  • Kies je liever je eigen cultuurmaker, dan kun je ook losse tickets bestellen voor €10 per stuk.

* Wees er snel bij! Iedereen die een kaartje voor een compleet avondje uit koopt, maakt kans op de pre-voorstelling van Robin Borneman op dinsdag 6 oktober. Dit is tevens de enige kans om hem te zien tijdens Cultuurklunen. Op 9 & 10 oktober is Robin Borneman er niet bij.

CORONAPROOF

Iedereen die niet uit één gezin komt moet op anderhalvemeter van elkaar zitten. Vandaar dat we vooraf reserveren, iedereen vaste plaatsen geven en er zo weinig mogelijk andere mensen door de ruimte lopen dan de medewerkers van de horecagelegenheid zelf. Wij hebben alle restaurants verzocht om zich te allen tijde te houden aan de RIVM richtlijnen tijdens Cultuurklunen.

VOOR WIE

Met z’n twee, met vrienden of collega’s
Cultuurklunen is bij uitstek de gelegenheid om eindelijk weer eens een avondje uit te gaan. Je zit met z’n tweeën aan een tafel en geniet van twee voorstellingen. Je hebt de keuze uit een avond uit voor €45 of voor €65 (VIP) per persoon. Dat is inclusief diner en twee keer een voorstelling. Tussendoor wissel je van locatie. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je waar je de avond gaat starten.

Met familie
De meeste voorstellingen zijn bij uitstek geschikt om met het gezin of met familieleden naartoe te gaan. Van jong tot oud dus. Je hebt de keuze uit de avond uit voor €45 of voor €65 (VIP) per persoon. Dat is inclusief diner en twee keer een voorstelling. Tussendoor wissel je van locatie. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je waar je de avond gaat starten.

53 minutes ago

Stichting Oss Cultureel

𝗜𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝗽𝗼𝘁𝗹𝗶𝗴𝗵𝘁 🎼➡️ The Tale Bones
Rauw, poëtisch, donker, drassig en blues-achtig.
🗣Bastiaan Luning: “ Ik ben geboren aan de Spoorlaan en heb altijd in bandjes gespeeld in de Osse kroegen en de Engel. David, de drummer, is m’n beste maat en heeft me getriggerd om muziek te maken. Nu vormen we een band.”
〰️ The Tale Bones is een rauwe blues-achtige ervaring.
🙅🏻‍♂️ “De creatieve sector heeft het zwaar, maar door Cultuurklunen voel ik me gewaardeerd. Zo veel handen ineen geslagen om een bijzondere ervaring te laten ontstaan. Daar werk ik graag aan mee.”
🔜 Bastiaan is met zijn Tale Bones te zien tijdens Cultuurklunen op 9 & 10 oktober.
... See MoreSee Less

View on Facebook

🎉𝗖𝗨𝗟𝗧𝗨𝗨𝗥𝗞𝗟𝗨𝗡𝗘𝗡 𝗞𝗜𝗡𝗗𝗘𝗥𝗠𝗜𝗗𝗗𝗔𝗚🎉
Op zaterdagmiddag 10 oktober breiden we Cultuurklunen uit met een gezellige middag voor de kids in het Jan Cunenpark in Oss. Met optredens in de Kiossk van:
➡️ Balletschool Dimphy 👯‍♂️
➡️ Jeugdband TEASE 🎸
➡️ Presentatie door Joris Brukx & Sophie Stravens
➡️ Special guest ⚡️Matheu hinzen⚡️ - bekend van het Juniorsongfestival.NL, films en musicals (hij speelde André Hazes junior en Ciske de Rat).
➡️ Van 13.00 tot 16.00 uur en gratis entree!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Afgelopen vrijdag bracht één van onze cultuurmakers - Camilla Blue - haar nieuwe single uit. Kijk en luister 'm hier 👇 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Speciale voorkeur
Kies je liever je eigen cultuurmaker, dan kun je ook losse tickets bestellen voor €10 per stuk. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je wat de locatie zal zijn.

Horecalocaties

Sponsoren en vrienden

Subsidies

Sponsoren

Supervrienden

Modehuis ter Horst van Geel

Vrienden

van der Aa Financieel AdviseursAcket drukkerij kartonnageArdagh Metal Beverage Netherlands BVBaaijens Meesters in MetaalBossbloemenBové Draadproducten BVBrabant Accountants en BelastingadviseursDe Bakkers LamersDe Bresser SchilderwerkenCity HotelVan Dijk Bouw en TechniekDRT VloerenHarrie van Erp BVEscudero Management ConsultantsFSV Accountants + Adviseurs B.V.Geurts Technisch Adviseurs BVHendriks FacilitairHoutind. & Handelsmij. Noord-BrabantJosina BloemenKampert-NautaHuiskes KIA & Mitsubishivan der Krabben ParticipatiesKusters Experts in Precision PartsMarijnissen Juwelier-HorlogerMosmans Bodem B.V.PadifoodPinkse Philips Huberts Notarissen Princen GroupPVG Holding B.V.Rösler Benelux B.V.Seuren Van der Vlies & Van HeijnsbergenSlagerij A. ZeegersTijssen Elektro BVVice Versa Transporten B.V.WIRO