DE OSSE BELOFTES
6 & 7 oktober 2021 IN HET OSSE CENTRUM

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De avond start om 18.00 met een diner. De eerste voorstelling begint om 20.00 uur, de tweede om 21.00 uur. Tussendoor wissel je te voet van locatie in het centrum van Oss. Het verrassende is dat je van tevoren niet weet waar je naartoe gaat en welke voorstellingen je gaat zien.
Je kunt de volgende keuze maken:

  • een avond lekker eten en twee optredens voor 45€ excl. drankjes
  • VIP: een avond *superdeluxe* eten en twee optredens voor 65€ excl. drankjes
  • Kies je liever je eigen cultuurmaker, dan kun je ook losse tickets bestellen voor €10 per stuk.

CORONAPROOF
Wij hebben alle restaurants verzocht om zich te allen tijde te houden aan de RIVM richtlijnen tijdens Cultuurklunen.

KAARTVERKOOP
De kaartverkoop zal spoedig weer starten. Houdt onze socials en de website in de gaten!

VOOR WIE?

Met z’n twee, met vrienden of collega’s
Cultuurklunen is bij uitstek de gelegenheid om eindelijk weer eens een avondje uit te gaan. Je zit met z’n tweeën aan een tafel en geniet van twee voorstellingen. Je hebt de keuze uit een avond uit voor €45 of voor €65 (VIP) per persoon. Dat is inclusief diner en twee keer een voorstelling. Tussendoor wissel je van locatie. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je waar je de avond gaat starten.

Met familie
De meeste voorstellingen zijn bij uitstek geschikt om met het gezin of met familieleden naartoe te gaan. Van jong tot oud dus. Je hebt de keuze uit de avond uit voor €45 of voor €65 (VIP) per persoon. Dat is inclusief diner en twee keer een voorstelling. Tussendoor wissel je van locatie. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je waar je de avond gaat starten.

Horecalocaties

Sponsoren en vrienden

Subsidies

Sponsoren

Supervrienden

Modehuis ter Horst van Geel

Vrienden

van der Aa Financieel AdviseursAcket drukkerij kartonnageArdagh Metal Beverage Netherlands BVBaaijens Meesters in MetaalBossbloemenBové Draadproducten BVBrabant Accountants en BelastingadviseursDe Bakkers LamersDe Bresser SchilderwerkenCity HotelVan Dijk Bouw en TechniekDRT VloerenHarrie van Erp BVEscudero Management ConsultantsFSV Accountants + Adviseurs B.V.Geurts Technisch Adviseurs BVHendriks FacilitairHoutind. & Handelsmij. Noord-BrabantJosina BloemenKampert-NautaHuiskes KIA & Mitsubishivan der Krabben ParticipatiesKusters Experts in Precision PartsMarijnissen Juwelier-HorlogerMosmans Bodem B.V.PadifoodPinkse Philips Huberts Notarissen Princen GroupPVG Holding B.V.Rösler Benelux B.V.Seuren Van der Vlies & Van HeijnsbergenSlagerij A. ZeegersTijssen Elektro BVVice Versa Transporten B.V.WIRO