DE OSSE BELOFTES
6 & 7 oktober 2021 IN HET OSSE CENTRUM

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De avond start om 18.00 met een diner. De eerste voorstelling begint om 20.00 uur, de tweede om 21.00 uur. Tussendoor wissel je te voet van locatie in het centrum van Oss. Het verrassende is dat je van tevoren niet weet waar je naartoe gaat en welke voorstellingen je gaat zien.
Je kunt de volgende keuze maken:

  • een avond lekker eten en twee optredens voor 45€ excl. drankjes
  • VIP: een avond *superdeluxe* eten en twee optredens voor 65€ excl. drankjes
  • Kies je liever je eigen cultuurmaker, dan kun je ook losse tickets bestellen voor €10 per stuk.

CORONAPROOF
Wij hebben alle restaurants verzocht om zich te allen tijde te houden aan de RIVM richtlijnen tijdens Cultuurklunen.

KAARTVERKOOP
De kaartverkoop is weer van start gegaan! Via deze link koopt u kaarten. Houdt onze socials en de website vooral in de gaten voor nieuwe updates en leuke achtergrondinformatie over het evenement en de verschillende cultuurmakers.

LET OP! U kunt ook nog kaarten aan de deur bij elke cultuurmaker op elke locatie kopen voor zowel de voorstelling van 20u als om 21u!

Kaarten voor Robin Borneman kunnen gewonnen worden door er op tijd bij te zijn! Hij zal als opening van Cultuurklunen maandagavond 4 oktober op een geheime locatie in Oss optreden…

VOOR WIE?

Met z’n twee, met vrienden of collega’s
Cultuurklunen is bij uitstek de gelegenheid om eindelijk weer eens een avondje uit te gaan. Je zit met z’n tweeën aan een tafel en geniet van twee voorstellingen. Je hebt de keuze uit een avond uit voor €45 of voor €65 (VIP) per persoon. Dat is inclusief diner en twee keer een voorstelling. Tussendoor wissel je van locatie. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je waar je de avond gaat starten.

Met familie
De meeste voorstellingen zijn bij uitstek geschikt om met het gezin of met familieleden naartoe te gaan. Van jong tot oud dus. Je hebt de keuze uit de avond uit voor €45 of voor €65 (VIP) per persoon. Dat is inclusief diner en twee keer een voorstelling. Tussendoor wissel je van locatie. In de week voorafgaand aan Cultuurklunen hoor je waar je de avond gaat starten.

Horecalocaties

Sponsoren en vrienden

Subsidies

Sponsoren

Supervrienden

Vrienden

Slide Slide Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI? Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Sinds kort hebben we de ANBI-status. Dat betekent dat uw sponsorbedrag voortaan volledig aftrekbaar is (in sommige gevallen zelfs voor 150%). Sponsoring aftrekbaar